خانه و آشپزخانه

3 دستور غذا در آرام پز برای راحتی افراد شاغل

دکوراتیو در دیجی کالا

آرام پزها فقط مخصوص پخت گوشت قرمز یا گوشت مرغ نیستند! اگر شاغل هستید و می‌خواهید وقتی از محل کار خود برمی‌گردید غذای شما آماده باشد، می‌توانید حتی پخت سوپ و غذاهای گیاهی را هم در آرام پز انجام دهید. به همین دلیل، ما در ادامه‌ی این مطلب 3 دستور غذا در آرام پز را به شما یاد می‌دهیم که می‌توانند قلب تمام اعضای خانواده را به‌دست بیاورند. اگر به درست کردن کیک و شیرینی و یا حتی یک پیتزای خوشمزه خانگی علاقه‌مند هستید مقاله طرز تهیه پیتزاهای لذیذ همراه با نکات کلیدی و طرز تهیه کیک خامه ‌ای را مطالعه بفرمایید.

خورش مرغ به همراه سیر و پارمسان

آرام پز چیست و چطور کار می‌کند؟

آرام پز یکی از وسایل کاربردی آشپزخانه است که مواد غذایی را با حرارت کم و به آرامی می‌پزد. به این ترتیب تنها با شناختن چند دستور غذا در آرام پز می‌توانید به‌راحتی غذای خود را در آن بگذارید و به محل کار خود بروید. در این زمان غذای شما به‌تدریج در آرام پز پخته می‌شود. همچنین بهتر است بدانید غذاهایی که در آرام پز پخته می‌شوند بسیار لذیذ و نرم خواهند بود.

آرام پز میگل مدل GSL 180

آرام پز میگل مدل GSL 180

مشخصات

  • ابعاد
    330x190x290 میلی‌متر
  • وزن
    4.3 کیلوگرم
  • حداکثر توان مصرفی
    180 وات
  • ظرفیت به نفر
    6
  • جنس ظرف
    سرامیک
  • جنس بدنه
    استیل ضد زنگ
2,185,000 1,950,000 تومان
مشاهده محصول در دیجی کالا

اگر به تازگی آرام پز خریده‌اید یا به‌فکر خرید آن هستید، پیشنهاد می‌کنیم همین حالا این 3 دستور غذا در آرام پز را یاد بگیرید:

خورش مرغ به همراه سیر و پارمسان

مواد لازم برای 4 نفر:

  • پانصد گرم سیب‌زمینی نصف‌شده یا نگینی‌شده
  • 3 عدد سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان
  • 1 ساقه کرفس خردشده
  • نصف یک پیاز متوسط خردشده
  • 3 عدد هویج بزرگ اسلایس‌شده
  • 1 قاشق چای‌خوری سیر خردشده
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک
  • 1 قاشق چای‌خوری جعفری خشک
  • 1 قاشق چای‌خوری آویشن خردشده
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • 2 فنجان آب مرغ یا سبزیجات
  • دو سوم فنجان خامه‌ی غلیظ
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • یک سوم فنجان پنیر پارمسان خردشده

دستور پخت:

1-برای اجرای این دستور غذا در آرام پز باید سیب‌زمینی، مرغ، کرفس، پیاز، هویج، سیر، نمک، جعفری، آویشن و فلفل را در آرام‌پزی 4 تا شیش لیتری بجوشانید.

2- در آرام‌پز را بگذارید و اجازه دهید حدود 4 ساعت و تا زمانی که سینه مرغ پخته و سیب‌زمینی نرم شده پخته شوند.

3- درجه آرام‌پز را روی بالا بگذارید، خامه و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و به همراه پنیر پارمسان به آرام‌پز اضافه کنید و بگذارید حدود نیم ساعت تا یک ساعت در آرام‌پز پخته شود تا زمانی که بافت غلیظی پیدا کند.

4- غذا را سرو و با نان ترد میل کنید.

سینه مرغ

در یخچال‌های همه‌ی ما معمولا مقداری سینه مرغ به صورت یخ زده وجود دارد. به همین دلیل می‌توان از آن در اکثر خورش‌ها و سوپ‌ها استفاده کرد. اگر سینه مرغ ندارید می‌توانید برای این دستور غذا در آرام پز به جای سینه مرغ از ران مرغ تکه‌تکه‌شده استفاده کنید.

صیفی‌جات

می‌توانید از سبزیجاتی که همیشه در خورش و سوپ‌ها استفاده می‌شود، در این خورش نیز استفاده کنید اما اگر خانواده شما به آن‌ها علاقه‌ای ندارند مشکلی نیست و می‌توانید آن‌ها را کنار بگذارید. تنها نکته‌ای که در خصوص دستور غذا در آرام پز وجود دارد این است که سبزیجاتی که به زمان طولانی‌تری برای پخت نیاز دارند را اول در آرام‌پز بریزید و بقیه سبزیجات را دیرتر بریزید.

ادویه‌جات و چاشنی‌ها

پیشنهاد می‌کنیم هنگام اجرای دستور غذا در آرام پز چاشنی‌های خود را ساده نگه‌ دارید اما اگر دوست دارید می‌توانید ادویه‌هایی را انتخاب کنید که با طعم تند و شور پارمسان هماهنگ باشند.

پارمسان

بیشتر ما طرفدار پنیر پارمسان هستیم اما اگر به آن علاقه ندارید، می‌توانید مقدار کمی از آن را استفاده کنید یا بعدا در هر کاسه جداجدا بریزید.

ساندویچ مرغ ایتالیایی

ساندویچ مرغ ایتالیایی

مواد لازم برای 8 نفر:

  • 4 عدد سینه مرغ
  • 800 گرم گوجه‌فرنگی تفت‌داده و له‌شده
  • 1 قاشق غذاخوری پستو ریحان
  • 1/4 قاشق چای‌خوری نمک
  • 1 فنجان پنیر موزارلا خردشده
  • برگ ریحان تازه و نان برای سرو به مقدار دلخواه

 

دستور پخت:

  1. سینه‌های مرغ را در آرام‌پزی به حجم 4 تا 6 لیتر بریزید. گوجه‌فرنگی، پستو و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ پخته شود.
  2. اجازه دهید حدود 4 تا شش ساعت روی درجه کم پخته شود. مرغ را ریش ریش کنید و در صورت تمایل به همراه نان، ریحان و پنیر اضافه میل کنید.
  3. همچنین این مرغ برای بسته‌بندی و استفاده‌ی دوباره عالی است و در سالاد، پاستا یا به همراه برنج و سیب‌زمینی نیز می‌توانید سرو کنید.
سوسیس دودی ترش و شیرین

سوسیس دودی ترش و شیرین

مواد لازم برای 6 نفر:

  • 1/4 فنجان مربای زردآلو
  • 1/4 فنجان سرکه
  • 3 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 قاشق چای‌خوری سیر
  • 1/4 فنجان آب مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 450 تا 900 گرم سوسیس دودی انگشتی یا برش‌خورده
  • 450 میلی گرم آب آناناس کنسروی به همراه تکه‌های آناناس
  • 1 فلفل قرمز نصف شده
  • 1 فلفل سبز نصف شده

دستور پخت:

  1. مربا، سرکه، سس سویا و سیر را در آرام‌پز بریزید و مخلوط کنید.
  2. آب‌ مرغ و نشاسته ذرت را نیز مخلوط کرده و در آرام‌پز بریزید و هم بزنید تا سس شما آماده شود.
  3. سوسیس، آناناس و فلفل‌ها را اضافه کنید. در زود پز را بگذارید و اجازه دهید حدود 4 تا 6 ساعت یا 2 الی 3 ساعت روی حرارت کم بپزید و تا زمان سرو آن‌ها را گرم نگه دارید.

سخن پایانی:

امیدواریم این لیست دستور غذا در آرام پز را اجرا کنید و از طعم آن‌ها لذت ببرید. اگر شما هم تجربه‌ای در خصوص پخت غذا در آرام پز دارید یا دستور غذا در آرام پزی را می‌شناسید که در این مطلب معرفی نشده، در انتهای همین صفحه با ما و سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

  1. سلام
    علاوه بر غذاهای گفته شده، طبق تجربه بنده برای پخت غذا در آرام پز خورشت هایی مانند قورمه سبزی و قیمه هم انتخاب خوبی است.

دکمه بازگشت به بالا